Despre noi

Livrare Apa

Cine Suntem?

IQ Aqua este rezultatul unei munci de echipa, echipa ce a plecat la drum cu acest proiect din dorinta de a aduce oamenilor o apa asa cum putine mai sunt pe piata: pura, direct de la sursa.

Povestea companiei se intinde din bazinul hidrografic Plostina (afluent pe partea dreapta a Slanicului de Buzau), tocmai pana in Bucuresti – Ilfov si doreste sa acopere in continuare o piata de consumatori constienti de faptul ca apa nu se bea doar pentru hidratare, ci si pentru nutrientii cu care contribuie la starea de bine a organismului.

Tocmai de aceea, efortul din spatele bidoanelor de apa trebuie sa fie cunoscut!

Pozitionarea izvorului cunoscut generic sub numele de „Penteleu – Blidaru“, este localizata in zona bordurii externe a Carpatilor de Curbura, la o altitudine de 900 m, sursa fiind incasetata intr-un perete stancos de gresie dura, cu o inaltime de aproximativ 40m.

La toate aceste date este necesar sa se adauge restul elementelor naturale care completeaza aventura IQ Aqua: debitul foarte mic al izvorului, pustietatea, traseul dificil, ursii si restul animalelor salbatice.
Desi efortul nostru de a aduce in birourile si casele oamenilor apa pura si proaspata este unul constant si zilnic sustinut de o echipa de temerari care se incumeta pe drumurile greoaie de munte, ceea ce ne recomanda, in definitiv, este tocmai produsul pe care il livram si nu neaparat serviciul de aprovizionare cu bidoane de apa.

IQ Aqua este o apa de poveste in rezervoare pline de energie vie.

Cu ce ne ocupam?

Lucram in fiecare zi pentru a readuce laolalta oamenii si natura care ii inconjoara.

Scriem povestea apei pure captate direct din Carpatii de Curbura, in bidoane pentru dozator.

Strabatem drumuri de munte cate cel putin 5 ore in fiecare zi pentru a ne asigura ca apa pe care o distribuim ajunge de la fabrica direct la consumatori.

Respectam si protejam naturaletea, puritatea si calitatea.

Crestem zi de zi cu sprijinul celor peste 1500 de clienti.

Invatam continuu despre cum calitatea produselor si serviciilor oferite influenteaza in bine comunitatea in care traim si activam.

Colaboram la standarde inalte si respectand cu strictete criterii de etica morala si profesionala.
Promovam bogatia in nutrienti si prospetime a izvoarelor de munte.

Ne diferentiem detasat de alte ape de pe piata, extrase din zone locuite, din puturi de adancime.

De ce sa alegi IQ Aqua?

100% apa pura din izvor montant de altitudine 890 m

Produsul IQ Aqua este imbuteliat la sursa, in Carpatii de Curbura la marginea rezervatiei Penteleu la o altitudine de 890 m.

PH natural alcalin

Conform buletinelor de analiza, apa are un PH natural alcalin si se situeaza intre 7,4 si 8,2.

Livrare eficienta

In maxim 24 de ore de la plasarea comenzii online sau telefonic.

Calitate garantata

Conform buletinelor de analiza executate de noi sau de clientii nostri.

Libertate contractuala deplina

Contractul se poate denunta unilateral oricand fara a invoca un motiv cu conditia de a ne transmite in prealabil o solicitare cu 30 de zile inainte.

Soluții complete de apa și cafea la birou.